Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Confidentialitate, date personale, cookies

 

 Politica de confidentialitate

TRIPLE AAA.COMM SRL , in calitate de proprietar al website-ului www.online-prepay.ro  respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) si a legislatiei in vigoare la nivel national.


 Pagina de web www.online-prepay.ro este proprietatea TRIPLE AAA.COMM SRL


 Utilizarea website www.online-prepay.ro de catre orice tert prin logare, accesare, cumparare de  produse/servicii sau in orice alt mod,  implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea și reprezinta contractul dintre parti . TRIPLE AAA.COMM SRL  isi rezerva dreptul de a modifica continutul  termenilor si conditiilor prezentului document dupa cum va considera adecvat, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii si verificarea perioada a continutului din aceasta sectiune.


Definitii


a. date cu caracter personal-orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal-orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea-pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal-orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime-date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip "business contact"-date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice-date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.


Colectarea de date cu caracter personal


TRIPLE AAA.COMM SRL  prin www.online-prepay.ro  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.online-prepay.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.online-prepay.ro in urmatoarele scopuri:

 •           facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

 •           livrarii acestora;

 •           efectuarii platii online prin intermediul Site-ului secure.payu.ro

 •           asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda. secure.payu.ro

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.


Prin continuarea tranzactiei eCommerce din cadrul paginii de plata, prin intermediul Site-ului secure.payu.ro, va exprimati expres consimtamantul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre PayU. https://www.payu.ro/politica-de-confidentialitate. 


www.online-prepay.ro  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti, doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale TRIPLE AAA.COMM SRL si ale site-urilor sale web,  (c) actionarea  circumstante de  pentru protejarea sigurantei personale  angajatilor, utilizatorilor de produse  servicii,   persoanelor publice.


Securitatea datelor colectate


TRIPLE AAA.COMM SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Drepturile cu privire la datele colectate si prelucrate

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 a)         dreptul de a va accesa datele cu caracter personal;

 b)         dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a datelor cu caracter personal;

 c)         dreptul de opozitie;

 d)         dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);

 e)         dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, precum si dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Toate aceste drepturi poti fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresate societatii noastre.

 

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului TRIPLE AAA.COMM SRL. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de www.online-prepay.ro 

Cookies

Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal .

Tertele parti care pot pune cookie-uri pe site-ul nostru sunt următoarele: Google, Facebook, Youtube. Folosim aceste cookie-uri pentru:

·         a livra, masura si imbunatati relevanta reclamelor

·         personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente cautari, interactiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele cautarii, precum si vizitele utilizatorului pe site)

·         publicitatea pe care Google o serveste pe web

·         a determina de cate ori a dat click un utilizator pe o reclama si a cumparat un produs

 

Controlul cookie-urilor

 

Informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor  la adresa http://allaboutcookies.org

 

 

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre www.online-prepay.ro  si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

 

Consimtamant expres si neechivoc

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza fie colectate, stocate, prelucrate  utilizate, sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii.

 CONSIMTAMANT

Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca: 

         ( ) am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus§ 

         ( ) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular§ 


 

 
Online-Prepay.ro este un magazin online ce va ofera servicii de incarcare - reincarcare electronica cartele prepay si cartele internationale, valabile pentru operatorii de telefonie mobila si fixa Vodafone Orange Telekom LycaMobile Nobel  la preturi mici , avantajoase cu  livrare instant si plata securizata prin serviciul 3D Secure.


Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.