Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Cum incarc

 

Cum incarc ?
 
Magazinul online de cartele reincarcabile www.online-prepay.ro este o platforma creata speciala pentru a ii oferi clientului o accesare rapida si cat mai usoara.
 
Procedura de reincarcare/incarcare cartela prepay este urmatoarea:
 
-  alege operatorul al carei cartele reincarcabile o detii;

-  alege metoda de reincarcare pentru operatorul al carei cartele reincarcabile o detii;
 
-  selecteaza valoare de credit / optiune dorita
 
-  efectueaza  plata prin procesatorul de plati PAYU;

-  Daca ai optat pentru Reincarcare Directa , Numarul de telefon precizat pentru incarcare in formularul de comanda , va fi creditat automat dupa confirmarea platii cu valoare de credit euro comandat sau cu benficiile optiunii 
 
-  Daca ai optat pentru Reincarcare Cartela , utilizeaza codul de reincarcare primit pe adresa de e-mail.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca doresti sa utilizezi creditul pentru activarea unei extraoptiuni, este bine sa te asiguri ca  inainte de reincarcare  ai dezactivat datele mobile. Dupa dezactivarea datelor mobile,utilizeaza codul de reincarcare si activeaza extraoptiunea dorita.

Asteapta mesajul de confirmare activare extraoptiune inainte de a activa datele mobile, a trimite sms sau a initia apel. 

Acum poti sa incarci credit cartela prepay prin cod de reincarcare cat si reincarcare directa pentru toti utilizatorii de cartele preplatite VODAFONE, ORANGE, TELEKOM, si cartelele prepaid de date.

Alege acum sa incarci cartela prepay cu credit  sau optiune directa pe numarul tau de telefon sau incarca rapid credit sau extraoptiunea dorita unui prieten,vecin sau rude.

Reincarca acum, sigur, rapid si simplu cartela prepay la preturi avantajoase prin platforma www.Online-PrePay.ro .
Procesare plati in sistem 3D Secure
Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.