Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Cum platesc

 

 Plata cu cardul

 
- Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile PayU.
- Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre SC TRIPLE AAA.COMM SRL ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a serviciului https://www.payu.ro/.
- Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt asigurate prin elementul tehnic cheie al acestui program care este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3DSecure.
- Sistemul antifrauda dezvoltat de PayU verifica tranzactiile 24/7 si are doua componente esentiale: verificarea automata prin aplicarea de filtre pentru fiecare tranzactie si verificarea manuala, in cazul tranzactiilor suspecte.   


Recomandari:
- verifica intotdeauna adresa site-ului unde se face activarea: adresa trebuie sa inceapa cu https://, certificatul de securitate trebuie sa fie valid, etc.;
- evita sa inrolezi cardul de pe dispozitive publice, conectate la retele nesecurizate, fara programe antivirus functionale si actualizate;
- nu comunica niciodata, sub nici o forma, PIN-ul cardului;
- in niciun caz nu utiliza PIN-ul cardului pentru compunerea parolei de autentificare;
- parola de autentificare trebuie sa fie complexa, de preferat sa contina atat litere mari, cat si litere mici, cifre si caractere speciale;
- nu folosi data de nastere sau numele/prenumele, inclusiv diminutive ale acestora, in compunerea parolei;
- evita folosirea de caractere care se repeta;
- nu este indicat sa iti notezi parola si in niciun caz nu iti nota parola pe card.

Ce este Online Prepay ?   
- ONLINE PREPAY este un magazin ce va ofera servicii de reincarcare electronica sigur, simplu si rapid pentru  cartele prepay si cartele internationale, valabile pentru operatorii de telefonie mobila si fixa Vodafone, Orange, Telekom, LycaMobile, Nobel si FocusSat la preturi mici , avantajoase cu  livrare instant si plata securizata prin serviciul 3D Secure.

Care sunt avantajele platii online?
- este sigur, simplu si rapid ;
- nu trebuie sa fii prezent atunci cand se livreaza produsul, in special daca adresa de livrare este cea de la serviciu ;
- este mai usor sa cumperi cadouri pentru prietenii care nu sunt aproape de tine;
- este o metoda sigura de plata;  

De ce este sigur sa platesc cu cardul online?
- Pentru ca:
- datele de card nu sunt stocate de catre procesator ci sunt trimise criptat spre serverul bancii emitente ;
- poti inrola cardul in 3D Secure printr-o cerere adresata bancii emitente;
 -toate serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor ;
- tranzactiile tale online sunt protejate de PayU printr-un sistem antifrauda performant care include filtre automate si foloseste verificarile manuale in cazul tranzactiilor suspecte;

Cand sunt luati banii de pe cardul meu?
- Transferul banilor din contul atasat cardului spre PayU, care incaseaza plata in numele si pe seama comerciantului, se realizeaza dupa ce comanda este incheiata.
- O comanda este incheiata dupa ce plata a fost autorizata si procesata de PayU si dupa ce magazinul online a confirmat efectuarea livrarii. Pana in acest moment, banii sunt doar blocati, insa nu sunt transferati.
- Obligatia Dvs de plata catre comerciant se stinge la momentul efectuarii platii catre PayU.

Cardul meu nu a fost acceptat la plata. De ce?
- Motivele unui refuz pot fi :
- fonduri insuficiente ? este necesara alimentarea cu fonduri a cardului sau marirea limitei de credit curente ;
- cardul figureaza in "blacklist" ? este un card raportat ca pierdut, furat, blocat de catre posesor;
- emitentul cardului nu autorizeaza tranzactiile eCommerce ? trebuie contactata banca emitenta a cardului si solicitata sa activeze acest serviciu. Desigur, aceasta se poate verifica si atunci cand clientul opteaza pentru un anumit tip de card, fiind banci care nu permit astfel de tranzactii;
- emitentul cardului nu a putut fi contactat iar limitele "stand-in" definite de acesta nu permit tranzactii eCommerce sau limiteaza valoarea maxima a tranzactiei ? trebuie apelat suportul oferit de catre banca emitenta la numerele de telefon de pe verso-ul cardului. Sunt singurii in masura sa ofere informatii reale despre durata nefunctionarii si cauzele incidentului;

Detaliile despre card sunt stocate pe serverele PayU?
- Nu! In cazul cardurilor emise sub sigla MasterCard si VISA datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces online. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre posesorul cardului.

Cat de sigura este tranzactia online?
- Tranzactiile online realizate in paginile securizate PayU prezinta un nivel de siguranta conform standardelor internationale.
- Toate operatiunile se desfasoara intr-un mediu sigur, certificat VISA si MasterCard, care protejeaza confidentialitatea datelor.
- Fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare iar apoi manual in cazul unor suspiciuni, de catre o echipa dedicata PayU.

Care sunt riscurile din mediul online la care sunt expus ca posesor al unui card bancar?
- Fi atent la tentativele de phishing (furt electronic de identitate si/sau furt electronic al datelor de card)! Nicio banca, operator de telefonie mobila, magazin online sau alta institutie nu solicita prin email sau SMS informatii confidentiale legate de conturi bancare, carduri sau coduri PIN. Oricat de credibil ar fi mesajul, inainte de a furniza astfel de date, verifica la compania din partea careia a fost trimis (poti gasi aceste informatii pe website, in sectiunea Contact).
- Uneori, furtul de identitate se efectueaza pe pagini de internet care sunt identice (sau aproape identice) cu pagini oficiale ale unor magazine online sau institutii bancare, lucru care poate duce in eroare cumparatorul si il poate determina sa isi introduca datele personale pentru a efectua o plata legitima. Incearca sa eviti sa cazi victima acestui tip de fraude!

Ce este 3D Secure?
- 3D Secure (3 Domain Secure) este atat un standard international de securitate, cat si un sistem de protectie suplimentar al cardului de credit/debit dezvoltat de Visa (VbV - Verified by Visa ) si MasterCard (MSC - Mastercard Secure Code) care implica stabilirea unei parole suplimentare (nu este vorba de PIN) impreuna cu banca emitenta a cardului, ceruta la efectuarea fiecarei plati online pentru a verifica autenticitatea tranzactiei respective. Parola poate fi un nume, numar, combinatie de numere si litere.

De ce am nevoie de serviciul 3D Secure - MasterCard SecureCode/ Verified by VISA - activat pe card?
- Activarea acestui tip de protectie intareste siguranta utilizarii online a unui card.
- Atentie, chiar daca folosesti cardul in alte medii de plata (la POS comercianti, ATM, etc), acest card este foarte posibil sa fi fost deja activat de catre emitent pentru plati online; deci teoretic, in cazul in care o persoana rau-voitoare detine informatiile dvs de card (numar, data expirare, cod CVV), poate plasa comenzi in mediu online.
- Parola 3D secure va protejeaza suplimentar in online, la fel ca PIN-ul in offline.

Avantajele 3D Secure pentru cumparatori sunt:
- Reducerea riscului de frauda datorita faptului ca doar persoana care cunoaste parola 3D Secure poate tranzactiona online pe site-uri care folosesc acest sistem ;
- Daca datele cardului tau inrolat 3D Secure sunt folosite fraudulos de catre o terta parte pentru a comanda pe site-ul unui comerciant care nu foloseste acest sistem de protectie, vei avea castig de cauza la disputarea sumei aferente tranzactiei, disputa finalizata cu returnarea sumei;
- De indata ce vei activa cardul, banca emitenta va solicita aceasta parola pentru tranzactii online ori de cate ori vei face o plata la magazinele virtuale inregistrate "Verified by Visa" sau "MasterCard Secure Code".

Cum pot activa standardul 3D Secure - MasterCard SecureCode/ Verified by VISA - pe cardul meu?
- Daca detii un card cu care doresti sa faci plati online in sistemul 3D secure, in primul rand contacteaza banca emitenta pentru a afla daca acest standard este suportat de cardul tau.
- In cazul in care acest serviciu este disponibil, urmatorul pas este activarea serviciului 3D Secure pe card, operatiune ce se face online, urmand instructiunile primite de la banca.
 

Exista riscul ca documentele suplimentare pe care le trimit catre PayU sa intre in posesia altor procesatori sau magazine online?
- Nu, singurele persoane care sunt autorizate sa primeasca si sa evalueze documente cu caracter confidential sunt membrii Departamentului de Analiza-risc din cadrul companiei.
- Nicio alta persoana din interiorul sau din afara companiei nu are acces la acest tip de documente.
- In plus, pentru a asigura securitatea informatiilor confidentiale, documentele care contin date personale si/sau date de identificare ale cardurilor facand obiectul verificarilor antifrauda sunt partial distruse dupa evaluarile respective pentru a face imposibila utilizarea lor ulterioara.

Sfaturi pentru siguranta pe Internet.
- Nu furniza informatii personale (nume, adresa, numar de telefon, seria BI/CI, etc) prin canalele publice oferite pe internet (forum-uri, comentarii, chat-uri, etc) ;
- Incearca sa eviti pe cat posibil introducerea datelor personale printr-un terminal (computer, telefon mobil, etc) ce nu iti apartine. Ne referim aici mai ales la navigarea pe internet din locatii publice (internet cafe-uri, retele gratis cu acces Wi-Fi);
- Nu raspunde mesajelor, mail-urilor, solicitarilor telefonice ce iti cer informatii personale, indiferent daca mesajele/ mail-urile primite semana cu cele apartinand unor institutii publice sau private (banci, servicii de stat, companii de telefonie, etc).
- Nu da curs acelor cereri fara sa contactezi in prealabil institutia respectiva folosind numerele de telefon oficiale;
- Nu da curs cererilor de orice natura (telefonice, prin mail, prin posta, etc) prin care ti se solicita informatii de card (numarul cardului, PIN-ul, data de expirare, etc) sau datele de cont bancar, indiferent de natura acestui mesaj, ca de exemplu:
- Compania" va solicita sa completati urmatoarele informatii pentru a ...
- Ati castigat suma de .... pentru a putea intra in posesie va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii...
- Atunci cand folosesti internetul este bine sa ai in vedere urmatoarele :
- Fii atent la adresa paginii pe care te afli in momentul respectiv;
- De obicei adresa respectiva trebuie sa fie formata din:

Partea de inceput:
- www (World Wide Web) =modalitate standard de afisare a unei pagini web
ex: Pentru informatii suplimentare despre Compania PayU, vizitati https://www.payu.ro
- Http (Hypertext Transfer Protocol) = format standard de afisare pentru accesul la o pagina web in formatul https://
Https (Hypertext Transfer Secure Protocol) = format de afisare a accesului securizat la o pagina web. Atunci cand esti nevoit sa introduci date cu un caracter personal (obligatoriu mai ales cand introduci date de card), accesul la site-ul respectiv trebuie facut prin acest tip de conexiune Error! Hyperlink reference not valid.
- Numele institutiei/companiei respective (sau o prescurate a acesteia) ex: epayment.ro
- Fii atent daca pagina pe care introduceti datele personale este securizata. In anumite cazuri poti vedea daca pagina este protejata sau nu:
- Anumite programe de acces la interet (Browser) va permit vizionarea mai multor informatii asupra pagini securizate (majoritatea browserelor de internet suporta vizualizarea informatiei paginii curente prin accesarea sursei ? click dreapta: View page source):
- Nu accesa site-uri blocate de browser, de motorul de cautare sau de sistemele de securitate preinstalate
- Incearca pe cat posibil sa nu pastrezi in memoria Browser-ului parolele tale daca stiti ca alte persoane au acces la computerul respectiv sau daca acesta nu este protejat cu o parola de acces personala.
- Foloseste serviciile de protectie oferite de sistemul tau de operare sau alte programe suplimenare (antiVirus, firewall, antiSpyware,etc).
- Intotdeauna ai grija ca sistemul de Operare pe care il ai instalat (de ex. Windows) ? sa fie la zi cu update-urile oferite de catre compania furnizoare. Astfel evitati conexiunile nedorite de la persoane neautorizate prin programe specifice: malware, virusi, troieni etc.    

Este posibil sa primesc cereri de documente cu caracter confidential din partea PayU?
- Da, PayU iti poate solicita uneori documente cu caracter confidential pentru a valida o anumita tranzactie.
- Aceste solicitari se fac doar in cazul in care identitatea utilizatorului de card sau validitatea informatiilor personale introduse in pagina de plata este incerta.
-Primirea si evaluarea acestor documente este efectuata de un department din cadrul companiei specializat in prevenirea si stoparea tentativelor de frauda online.
- Documentatia va fi trimisa de catre client folosind unul din canalele puse la dispozitie de PayU (conexiune securizata de tip SSL sau in cazuri speciale, prin fax).
 
 
 
 
 
 

Reincarcare cartele prepay prin platforma www.Online-Prepay.ro - incarcare electronica cartele Vodafone-Telekom-Orange-Nobel-LycaMobile-FocusSat .

       Alege acum sa incarci cartela prepay cu credit  sau optiune directa pe numarul tau de telefon sau incarca rapid credit sau extraoptiunea dorita unui prieten,vecin sau rude.
 



Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.