Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Intrebari Frecvente


Ce avantaje prezinta reincarcarea electronica online?
- iti poti incarca creditul pentru cartele de telefon mobil din fata calculatorului intr-un interval de timp redus, la preturi mici cu un timp de livrare instant.
- magazinul online de cartele reincarcabile Online-Prepay, iti ofera o serie de avantaje
printre care:

- functionalitatea serviciului - 24 de ore din 24, de luni pana duminica; chiar si in zilele de Sarbatoare;
- tranzactiile se realizeaza in timp real , instant;
- tranzactiile sunt securizate prin procesatorul nostru de plati online PayU,nu exista riscul de furt de date personale 
 - https://www.payu.ro/politica-de-confidentialitate ;
- poti cumpara cate cartele reincarcabile doresti, intrucat nu exista volum minim de produse prepaid , produse de reincarcare;
- livrarea PIN-ului se face sigur si rapid, la preturi mici;
- stocul de PIN-uri de incarcare electronica este unul permanent;
- simultan se pot comercializa cartele PrePay ale tuturor operatorilor de telefonie mobila
- plata se face doar pentru vanzarile efective, respectiv ulterior realizarii acestora, nefiind necesare investitii in stocuri.
Cum incarc?
- magazinul online de cartele reincarcabile ONLINE-PREPAY este o platforma creata speciala pentru a ii oferi clientului o accesare rapida si cat mai usoara.
procedura de reincarcare este urmatoarea:
-  alege operatorul al carei cartele reincarcabile o detii;

-  alege metoda de reincarcare pentru operatorul al carei cartele reincarcabile o detii;
 
-  selecteaza valoare de credit / optiune dorita
 
-  efectueaza  plata prin procesatorul de plati PAYU;

-  Daca ai optat pentru Reincarcare Directa , Numarul de telefon precizat pentru incarcare in formularul de comanda , va fi creditat automat dupa confirmarea platii cu valoare de credit euro comandat sau cu benficiile optiunii 
 
-  Daca ai optat pentru Reincarcare Cartela , utilizeaza codul de reincarcare primit pe adresa de e-mail.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca doresti sa utilizezi creditul pentru activarea unei extraoptiuni, este bine sa te asiguri ca  inainte de reincarcare  ai dezactivat datele mobile. Dupa dezactivarea datelor mobile,utilizeaza codul de reincarcare si activeaza extraoptiunea dorita.

Asteapta mesajul de confirmare activare extraoptiune inainte de a activa datele mobile, a trimite sms sau a initia apel. 


Cum vizualizez codul PIN de reincarcare electronica?
 
- ai efectuat o reincarcare online si ti-am livrat instant pe adresa de e-mail  codul PIN al cartelei reincarcabile << Cod de reincarcare - Numarul Comenzii este ......>>
- pentru vizualizare acceseaza link-ul livrat via e-mail 
<< Cod de reincarcare - Numarul Comenzii este ......>> sau  urmeaza pasii de mai jos , dupa autentficarea in platforma ONLINE-PREPAY.
- contul tau ;
- comenzile mele;
- detaliile comenzi;
- vizualizare varianta pentru imprimanta;
- cod descriere ( accesati link-ul afisat pentru vizualizare Cod Pin Incarcare);

Ce se intampla daca nu primesc codul de reincarcare electronica ?
 
- in cazul in care apar intarzieri in primirea codurilor de reincarcare va rugam sa contactati imediat serviciul Relatii Clienti Online-Prepay, trimitand un e-mail la adresa:
office@online-prepay.ro, unul dintre operatorii nostri va va contacta pentru a va furniza informatii privind statusul comenzii dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil (in timpul orelor de program).

Cat dureaza pana primesc codul de reincarcare electronica?
 
- codul de reincarcare electronica va fi livrat imediat ce avem confirmare platii de la procesatorul nostru de plati online - PayU - va vom trimite codul PIN via e-mail.
 In situatia in care veti opta in comanda plasata pentru incarcare directa , creditul il veti primi direct pe numarul de telefon precizat pentru incarcare, dupa efectuarea platii si o confirmare de procesare comanda via e-mail.
Corectitudinea Informatiilor  completate in formularul de comanda precum dar nu limitat : numar telefon pentru incarcare, adresa de e-mail sunt raspunderea exclusiva a clientului. 

- pentru vizualizarea codului de reincarcare electronica va rugam sa accesati e-mail si sa  urmati pasii indicati in cuprinsul acestuia sau in  procedura
 :
-Cum Incarc sectiunea Intrebari Frecvente 


Datele din formularul de comanda trebuie introduse la fiecare tranzactie?

- in cazul in care optati pentru un cont de partener in magazinul de reincarcare electronica Online-Prepay, nu mai este necesara reintroducerea datelor acestea putand fi salvate in cadrul sectiunii Detalii Client in contul de Partener. 


Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.