Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Politica anti frauda 
 

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati īntreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. Īn cazul īn care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ONLINE-PREPAY pentru a bloca accesul la cont .

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii īn vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Tocmai de aceea te sfatuim

  • sa nu furnizezi date confidentiale
  • sa verifici informatiile inainte sa raspunzi solicitarilor care iti promit premii consistente din partea companiei noastre sau /si a operatorilor de telefonie Vodafone, Orange, Telekom, LycaMobile, Nobel, FocusSat sau din partea altor companii in schimbul unor sume de bani sau coduri de reincarcare.
  • sa nu dati curs solicitarilor exprese de a tasta pe aparatul telefonic diverse coduri pentru a beneficia de anumite oferte, pentru verificarea functionalitatii serviciului de telefonie sau pentru verificarea platilor efectuate de dumneavoastra.
  • sa nu dati curs solicitarilor exprese de a achizitiona diverse cartele reincarcabile si de a comunica codurile acestora de reincarcare in scopul de a primi diverse premii sau bonusuri/ facilitati.
  • Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu trebuie comunicate;in caz contrar iti asumi intreaga responsabilitate.

 

 
Online-Prepay.ro este un magazin online ce va ofera servicii de incarcare - reincarcare electronica cartele prepay si cartele internationale, valabile pentru operatorii de telefonie mobila si fixa Vodafone Orange Telekom LycaMobile Nobel FocusSat la preturi mici , avantajoase cu livrare instant si plata securizata prin serviciul 3D Secure.
3D Secure ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.

 Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.