Acum e si mai simplu sa incarci credit. 1. Alegi reteaua. 2. Alegi valoarea. 3. Platesti.4. Primesti creditul. Inchide

Termeni si conditiiPrezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori termenii si conditiile de utilizare a paginii de web www.online-prepay.ro

 Pagina de web www.online-prepay.ro este proprietatea TRIPLE AAA.COMM SRL

 Utilizarea website www.online-prepay.ro de catre orice tert prin logare, accesare, cumparare de  produse/servicii sau in orice alt mod,  implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea și reprezinta contractul dintre parti .

In intelesul prezentului contract  proprietarul va fi denumit si TRIPLE AAA.COMM SRL / ONLINE-PREPAY  iar clientul va fi denumit si utilizator /tert.

Site-ul web www.online-prepay.ro este un site securizat și TRIPLE AAA.COMM SRL  va lua toate masurile necesare pentru a mentine www.online-prepay.ro ca un site securizat.

TRIPLE AAA.COMM SRL  isi rezerva dreptul de a modifica continutul  termenilor si conditiilor prezentului document dupa cum va considera adecvat, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii si verificarea periodica a continutului din aceasta sectiune.

TRIPLE AAA.COMM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv datorate unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

TRIPLE AAA.COMM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.online-prepay.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii website-urilor in cauza.


Accesul

Accesarea serviciilor se face utilizand pagina de web https://www.online-prepay.ro 

TRIPLE AAA.COMM SRL nu va fi responsabila pentru orice pierdere suferita de catre clientii sai, ca utilizare a produselor/serviciilor pe care le efectueaza. 

Calitatea de cartele preplatite este responsabilitatea exclusiva a producatorului lor. 
TRIPLE AAA.COMM SRL nu este raspunzatoare pentru eventuale reclamatii privind calitatea produselor/serviciilor pe care le comercializeaza. Cu toate acestea TRIPLE AAA.COMM SRL asista clientii sai in obtinerea numarului Customer Service pentru producatorul corespunzator. Imaginile produselor apartin producatorilor lor.


Proprietatea intelectuala

Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. 

Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre pagina de web www.online-prepay.ro si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta. 
Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze atat pe cale civila cat si penala potrivit legislatiei in vigoare.
TRIPLE AAA.COMM SRL are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web 
www.online-prepay.ro sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.


Reguli de securitate

Sunt strict interzise:
 orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web 
www.online-prepay.ro fara acordul scris al PROPRIETARULUI. 
 orice fel de modificari, alterari de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web 
www.online-prepay.ro . 
 orice fel de tranferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului paginii de web 
www.online-prepay.ro . 
 orice fel de actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe pagina 
www.online-prepay.ro in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.  


Politica de preturi

Preturile produselor/serviciilor sunt cele afisate. Moneda utilizata Lei .

Nu se percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului/serviciului.

Preturile produselor/serviciilor pot suferi modificari.


Livrare produs

Dupa efectuarea platii se va transmite pe adresa de e-mail specificata de client,  e-mail livrare cu titlu  - " Cod de reincarcare - Numarul comenzii este:............".

In continutul  e-mail-ului veti primi un link web http  pe care v-a trebui sa il accesati intr-o pagina noua de Internet , care va contine

1.    in situatia in care ati comandat Reincarcare Cod  voucherul cu codul de reincarcare aferent comenzii dvs. pe care v-a trebui sa il utilizati conform indicatiilor pentru a va reincarca cartela.

2.    In situatia in care ati comandat Reincarcare Directa veti primi in continutul e-mail-ului un link web  pe care v-a trebui sa il accesati intr-o pagina noua de Internet , care va contine confirmarea reincarcarii directe a numarului de telefon precizat in comanda pentru reincarcare.

3.  In situatia in care ati comandat Reincarcare Directa si la ora plasarii comenzii , serviciul de reincarcare directa este nefunctional la operatorul/operatorii de telefonie selectati in comanda, pot aparea intarzieri in timpul de livrare functie de interventia tehnica de remediere. Puteti opta prin transmitere formular contact pentru inlocuire produs sau anulare comanda. Precizam ca inlocuirea de produs este posibila doar daca este disponbila valoare de inlocuit  cod reincarcare. Precizam deasemenea ca se poate anula comanda doar daca nu a fost procesata si livrata. 

 

Dreptul proprietarului

PROPRIETARUL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web www.online-prepay.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar sau permanent fara notificari prealabile serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul paginii de web.


Raspunderi

1.1  Raspunderile proprietarului , TRIPLE AAA.COMM SRL

      Pe pagina de web www.online-prepay.ro PROPRIETARUL poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea PROPRIETARULUI, facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului respectiv.
PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul contract in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului contract  produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web 
www.online-prepay.ro .
TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea produsului/serviciului datorita faptului ca utilizatorul / clientul a completat formularul de comanda cu informatii eronate , incomplete, false, intarzieri livrare datorate situatiilor tehnice ce  includ dar nu sunt limitate la lucrari mentenanta planificate/neplanificate, proprii sau ale operatorilor de telefonie.
TRIPLE AAA.COMM SRL, de asemenea, nu va fi considerata responsabila pentru utilizarea neautorizata si / sau necorespunzatoare a Codurilor de reincarcare PIN, furate sau de altfel.

TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru comunicarea/informarea situatiilor tehnice ce  includ dar nu sunt limitate la lucrari mentenanta planificate/neplanificate proprii sau ale operatorilor de telefonie.

Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi rezerva dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist, etc), potential daunatoare sau comentarii negative

 

 

 

1.2 Raspunderile clientului / utilizatorului

Accesul si utilizarea de catre un tert a paginii de web www.online-prepay.ro se face pe raspunderea proprie , neputand fi angajata in nici un mod raspunderea juridica a PROPRIETARULUI.
Clientul / utilizatorul are obligatia de a completa formularul de comanda si cel de plata cu informatiile corecte si reale pe care le detine.

Clientul / utilizatorul are obligatia de a informa  www.online-prepay.ro  cu privire la orice intarziere/lipsa livrare comanda constatata in urma efectuarii platii ( e-mail confirmare plata autorizata emis de catre procesatorul de plati Payu) si de a nu plasa o noua comanda pana la clarificarea celei anterioare. 

Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna, clientul / utilizatorul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii tranzactiei, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi poate asuma raspunderea pentru comenziile plasate pentru care clientul / utilizatorul  solicita ulterior anularea, modificarea sau restituirea, acesta supunandu-se politicilor operatorilor de telefonie  .

 


Politica de retur

Clientul / utilizatorul are obligatia de a completa formularul de comanda si cel de plata cu informatiile corecte si reale pe care le detine.TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea produsului/serviciului datorita faptului ca utilizatorul / clientul a completat formularul de comanda cu informatii eronate , incomplete, false.

Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, procesata si livrata, aceasta nu se mai poate returna, clientul / utilizatorul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii tranzactiei/comenzii, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. 

TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi poate asuma raspunderea pentru comenziile plasate, procesate si livrate pentru care clientul / utilizatorul  solicita ulterior anularea, modificarea sau restituirea, acesta supunandu-se politicilor operatorilor de telefonie  .


Confidentialitate

Orice informatie cu caracter personal comunicata cu ocazia utilizarii paginii web www.online-prepay.ro  va putea fi folosita de catre SC TRIPLE AAA.COMM SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, platilor, livrarilor. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Avem rugamintea  sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate parte a prezentului contract.


Conditii de utilizare. Garantii

SC TRIPLE AAA.COMM SRL nu garantează ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC TRIPLE AAA.COMM SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

SC TRIPLE AAA.COMM SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si website va fi rezolvat prin cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 


Alte dispozitii finale

Informatiile si serviciile incluse in /sau disponibile prin intermediul Serviciului pot include inadvertente sau erori tipografice. Modificarile sunt adaugate periodic, informatiilor prezentate aici.
In caz de orice erori tehnice neprevazute in timpul tranzactiei, va rugam sa ne informati.
Toate intrebarile si problemele vor fi rezolvate prin intermediul formularului de contact .
Clauzele prevazute mai sus vor fi considerate independente şi nevalabilitatea sau neaplicabilitatea oricarei clauze sau a mai multora nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea niciunei alte clauze. In plus, in cazul in care orice clauza prevazuta mai sus este declarata, din orice motiv, nevalabila sau inaplicabila, TRIPLE AAA.COMM SRL o va inlocui cu o prevedere valabila si aplicabila care, in masura maxima posibila in conformitate cu legea aplicabila, pastreaza intentiile initiale si pozitiile economice ale Partilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Online-Prepay.ro este un magazin online ce va ofera servicii de incarcare - reincarcare electronica cartele prepay si cartele internationale, valabile pentru operatorii de telefonie mobila si fixa Vodafone Orange Telekom FocusSat Nobel LycaMobile la preturi mici , avantajoase cu  livrare instant si plata securizata prin serviciul 3D Secure.Inroleaza cardul in 3D Secure printr-o cerere la banca emitenta. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltate de Visa si MasterCard care, concret, iti ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara pe care o vei folosi doar la plata online. Astfel, chiar daca pierzi cardul, fara aceasta parola, el nu va putea fi folosit pentru a plati online .

 

 Pagina nu mai este disponibila sau accesul este restrictionat.